Warning: fread(): Length parameter must be greater than 0 in /opt/share/www/p/porzsakker.hu/public_html/system/library/cache/file.php on line 32 Rólunk
Porzsák
kereső
KOSÁR
Ha nem találta meg a keresett terméket,


Termék kategóriák
Porzsákok széles választéka !
Ingyenes házhozszállítás 20.000 Ft felett
Keressen minket bizalommal !

Rólunk

Rólunk


Férjem 2002-től foglalkozott papír porzsák forgalmazásával. Vállalkozását 2006 májusában indította. Én mint kisegítő családtag, majd alkalmazott , segítettem a vállalkozást. Fő profilunk porszívó porzsákok széles választékának forgalmazása jó minőségben, kedvező áron, emellett porszívó tartozékok, páraelszívó filterek, hozzá tartozó csövek és szellőzés technikai kiegészítők forgalmazása.  Magyarországon több településen jelen vagyunk termékeinkkel, köszönhető a régi és új kereskedelmi partnereinknek, akik szakszerű ellátást biztosítanak a vásárlók részére. Vállalkozásunk anno nagykereskedelemként indult, de a válság hatására több bolt bezárt, ennek következményeként telefonon keresnek magánszemélyek, hogy hol tudnák a termékeinket megvásárolni. Általában a vevő közelében található kereskedelmi partnereinket javasoltuk, de sajnos nem mindig tudták kiszolgálni őket a megfelelő porzsákkal. Ezért döntöttünk a web áruház beindításához 2013-ban, hogy ezeket a vásárlókat is ki tudjuk szolgálni. 7 év hosszú idő. Ez idő alatt sok vásárlónak segített megfelelő termékkel szolgálni, segítette munkánkat. Sajnos napjainkban már elavultnak számított, kevesebb kényelmi funkcióval, tudással rendelkezett. 2020-ban egy teljesen új web áruházban találják magukat. Megújult külsővel és még több tartalommal találkozhatnak. Új termékekkel, jó minőségű porzsákokkal, tartozékokkal, hepa szűrőkkel bővítettük választékunkat. Megtalálhatók páraelszívó csövek, szűrők, kiegészítők széles körben. Web áruházunkban széles áruválasztékból, kedvező árakon, kényelmesen vásárolhat, gyors szállítási határidővel. 2023 februárjában férjem halála miatt én vettem át a vállalkozást. Megpróbálom az évek alatt szerzett ismeretekkel, tapasztalattal, tudással és az évek alatt szerzett kapcsolatokkal a vásárlók igényeit kiszolgálni.

Remélem, itt megtalálják az önöknek megfelelő árut, ha nem hívjon vagy írjon elérhetőségeimen, megpróbálok segíteni, beszerezni a kért terméket.

 Jó vásárlást kívánok mindenkinek!

 

Ha elégedett , ajánljon minket másoknak is!Tisztelettel:

                  TÁBI NATASA MÁRTA egyéni vállalkozó.