Warning: fread(): Length parameter must be greater than 0 in /opt/share/www/p/porzsakker.hu/public_html/system/library/cache/file.php on line 32 Szállítási, fizetési információk
Porzsák
kereső
KOSÁR
Ha nem találta meg a keresett terméket,


Termék kategóriák
Porzsákok széles választéka !
Ingyenes házhozszállítás 20.000 Ft felett
Keressen minket bizalommal !

Szállítási, fizetési információk

SZÁLLÍTÁSI, FIZETÉSI INFORMÁCIÓK

Web áruházunkban leadott megrendelését szerződött partnerünk a Magyar Posta Logisztika MPL (Posta) futárszolgálat teljesíti. A csomagok küldésére általában 2-5 munkanapos határidőt vállalunk. Előfordulhat, hogy a kiválasztott, megrendelt termék időközben nincs készleten. Ezt 2- 3 napos határidővel megpróbáljuk beszerezni, ha esetleg ez nem lehetséges, ezt jelezzük a Vásárló/Megrendelő felé. 

Jelenleg csak magyarországi címre tudunk csomagot küldeni!


MPL házhoz szállítás: 

Kényelmes és egyszerű csomagátvételi lehetőség, akár otthonában, akár más címen (pl. munkahelyén). Az utánvét összegét a legtöbb kézbesítőnél akár bankkártyával is kifizetheti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 08:00-16:00 között. 

A szállítás pontos napjáról a futárszolgálat SMS-ben és e-mailben(ha van e-mail cím) küld értesítést. A kézbesítés napján, telefonon felhívja Önt az MPL kézbesítője, hogy várhatóan mikor ér a megadott címre a csomaggal. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni, ahol napközben nagy valószínűséggel tartózkodik valaki, aki a szállítás időpontjában át tudja venni a csomagot (családtag, munkatárs, szomszéd).  Kérjük a szállítási címet pontosan adja meg, segítve ezzel a futárok munkáját.  Megjegyzés rovatba írt szállítási címet nem tudunk elfogadni, mivel a megjegyzés rovatot nem a futárnak írja, hanem az ügyfélszolgálatunknak. Kérjük minden, a szállítást segítő információt a szállítási cím megadásánál lévő mezőbe töltsön ki (pl: kapucsengő számát/nevet írja a keresztneve mögé), hogy a futár biztosan megtalálja a címen. Ha az első kézbesítés sikertelen, a következő munkanapon automatikusan újra megpróbálja az MPL az átadást. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg! A második kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén az MPL a címhelyen ismételten értesítőt hagy, melyen feltünteti azt a posta helyet, illetve őrzési időt (5-10 munkanap), ahol és ameddig a küldeményt jogosult átvenni. A megőrzési időt követően az MPL az árut visszaküldi cégünk raktárába. Ha ezt követően újra kéri a termék(ek) kiszállítását, úgy újbóli szállítási költséget számolunk fel. 


MOL, COOP,  MPL Posta Pontok: 

Országszerte közel 3000 átvételi hely közül választhatja ki az Ön számára legmegfelelőbb MPL Posta Pontot! https://www.posta.hu/szolgaltatasok/szolgaltataskereso?selectedPostTypes=postapoint

(ami könnyebbség, ha nehezen tudja a csomag átvételi idejét megtervezni!) A Postapontra címzett küldemény esetén az MPL a rendelésénél megadott mobiltelefonra vagy e-mail címre üzenetet küld a csomag hozzáférhetőségéről és az átvételi határidőről (5-10 munkanap). Ezt követően a csomagját – a kapott azonosító megadásával – a következő felületen tudja nyomon követni:  http://posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes . A postán maradóként feladott küldemények átvétele a posták nyitvatartási idejében lehetséges. A csomagja felvételét összekötheti, más postai ügyei intézésével. Nem kell otthon várakoznia, vagy mást megkérnie a csomag átvételére. A szállítási határidő a csomag feladásától számított 1-2 munkanap. A postákon vagy az üzletekben a nyitvatartási időn belül bármikor, a benzinkutakon jellemzően 0-24 órában veheti át a megrendelt csomagjait. A küldemény érkezéséről SMS-ben vagy e-mailben kap értesítést, az utánvét összeget bankkártyával vagy készpénzben is kifizetheti csomagját 5 napon keresztül áll módjában átvenni!  


MPL Csomag automata: 

Belföldi webáruházi rendelésnél válasszon mindig egy hozzád közeli MPL Csomagautomatát, hogy csomagjai átvétele sose jelentsen gondot. A posta.hu Postakeresőjében vagy a Posta mobilapplikációban könnyen megtalálja az önhöz legközelebb eső MPL Csomagautomatát.

A hét minden napján, 0-24 órában rendelkezésére állnak az MPL csomag automatái.  Az MPL csomagautomatáit forgalmas helyeken, bevásárlóközpontoknál találja. Biztonságos és diszkrét átvételi lehetőséget nyújtanak az ország több pontján. A csomag átvételéhez mindössze az MPL-től SMS-ben vagy e-mailben kapott azonosítóra lesz szüksége. Amennyiben a csomagot utánvéttel rendelte meg, az ellenértéket a csomag automatánál bankkártyával tudja rendezni.  

FONTOS !!!

Csomagautomatában maximális méretű és súlyú csomag kérhető !!!

Ennek méretei:max: 38 cmx35 cm x60 cm, súly: max: 20 kg.

A szállítási árak kizárólag magyarországi szállításra vonatkoznak! 


A házhoz szállítás díjszabása:  


MPL Házhozszállítás:  

Utánvétel készpénzes:  

                       0-20000.-Ft-ig 1890.-Ft.  

                       20001.-Ft-tól 0.-Ft. 

Előre utalással (bankkártyás, PayPal) : 

                        0-20000.-Ft-ig 1590.-Ft  

                        20001.-Ft-tól 0.- Ft  


MOL, COOP, MPL Posta Pont, Csomagautomata: 

Utánvétel: 

                       0-20000.-Ft-ig 1590.-Ft 

                       20001.-Ft-tól 0.-Ft. 

Előre utalással (bankkártyás, PayPal) : 

                       0-20000.-Ft-ig 1590.-Ft  

                       20001.-Ft-tól 0.- Ft  


20000 Ft feletti rendelés esetén a házhoz szállítás ingyenes az ország egész területére! 


Viszonteladói vásárló esetén: nettó 20000.-Ft összegű rendelésig a szállítási díj bruttó 1890.- Ft. 


Nettó 20000.- Ft feletti rendelés esetén a kiszállítás ingyenes! (0.- Ft.) 


Web áruházunkból kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt terméket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén az újra küldést kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!  


Ezen a linken keresztül ellenőrizheti csomagja útját a csomagazonosító szám alapján: https://posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes  

A csomagok átvételével kapcsolatosan  

Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a csomagon észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot!  

Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!  

Fizetés, fizetési módok: 

Az oldalon feltüntettet termék árak bruttó árak, és nem tartalmazzák a szállítás költségét. 

A szállítás díját a pénztár oldalon a szállítási mód kiválasztása után tudjuk kalkulálni, mely ez alapján automatikusan külön feltüntetve hozzáadódik a végösszeghez. 


• Előre utalás (Banki utalás): 

A megrendelést követően egy megrendelés utáni visszaigazoló email-be küldjük el a fizetés pontos adatait. 

Előre utalás esetében a megrendelt terméket csak a termék pontos összegének beérkezése után küldjük el a megrendelőnek, amiről email-ben értesítjük. 

Az összeget kérjük, az alábbi bankszámlára utalják: 

Tábi Natasa Márta Takarékbank Zrt.: 50464726-10007352-00000000

• Utánvét:  

Ha futárszolgálatos házhoz szállítást választja, akkor a számla ellenértékét az áru átvételekor a futárnak kell kifizetni. 

• Bankkártya vagy Barion egyenleg: 

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja. Magyar Nemzeti Bank engedély száma: H-EN-I-1064/2013 Bankkártya adataihoz mi nem férünk hozzá, nem tároljuk és nem is élünk vissza velük. 


Tájékoztató a Barionról: 

Mit jelent a BARION™? 

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni webáruházakban, mobilalkalmazásokban, vagy barátaidnak. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013. 

Kényelmesen bankkártyával 

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet. Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaszámodat egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mail címed és jelszavad. 

Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli! Fizetéshez használhatod:  MasterCard vagy Maestro bankkártyádat Visa vagy Electron bankkártyádat Amex bankkártyádat 

Fizess kényelmesen bankkártya nélkül 

Ha nincsen bankkártyád, fizetéshez használhatod, az előre feltölt Barion egyenlegedet, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tudsz feltölteni, illetve amire ismerőseid, üzletfeleid tudnak neked pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mailcímed és jelszavad megadásával tudsz fizetni. 

Ingyenes 

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen és nem is lehet felára. A regisztráció és a Barion mobilalkalmazás, valamint a pénz fogadás és küldés ingyenes, és az is marad. Nincs havi díj sem. A Barion alkalmazásokkal követheted vásárlásaidat,  

a weben vagy mobilon. Az ingyenes Barion tárca azonnal jelzi minden vásárlásodat, még azt is látod, mit vettél. Barion egyenleged is itt kezelheted, illetve pénzt küldhetsz vagy fogadhatsz DI barion webapp.png Dl playstore hu.pngDl appstore hu.png 

Első a biztonság 

A Barion szervereit a Norton/Symantec/Verisign 2048 bites SSL titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizd, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adod meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót.A böngésződ zöld színnel jelzi,ha  a fizetés és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja: 


A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki. 

• PayPal:  

A PayPal több mint 200 országban áll a vásárlók rendelkezésére egyszerű és biztonságos fizetési módként. 

A PayPal számos előnnyel rendelkezik, melyek könnyebbé, gyorsabbá teszik a vásárlást, miközben pénzügyi információi biztonságban maradnak: 

• Egy email, egy jelszó. Ez minden, amire szüksége van, hogy fizessen vagy pénzt utaljon a PayPal rendszerén keresztül. A bankkártya pedig maradhat a pénztárcában. 

• A fizetéshez nem szükséges pénzt töltenie a PayPal számlájára. Elég, ha hozzárendeli bankkártyáját a PayPal fiókjához, sőt, ezt elég csak egyszer, az elején megtennie. 

• A PayPal világszerte elismert fizetési mód, a biztonságos tranzakciók záloga, mellyel 26 féle pénznemben fizetheti ki a termékek árát az interneten. 

• Csatlakozzon a PayPal-hoz és fizessen még egyszerűbben a webáruházban! 

• A PayPal-al történő megrendelés kifizetése után a kiszállítás a PayPal fiókban megadott címre történik. 


Utolsó módosítás dátuma: 2023. március . 11.