Warning: fread(): Length parameter must be greater than 0 in /opt/share/www/p/porzsakker.hu/public_html/system/library/cache/file.php on line 32 Jótállás, Garancia
Porzsák
kereső
KOSÁR
Ha nem találta meg a keresett terméket,


Termék kategóriák
Porzsákok széles választéka !
Ingyenes házhozszállítás 20.000 Ft felett
Keressen minket bizalommal !

Jótállás, Garancia

Jótállás, Garancia:


A www.porzsakker.hu eladott termékekre a hatályos jogszabályokra megfelelő garanciát vállal. Műszaki termékekre gyártótól függően általánosan 12 hónap garanciát vállalunk. A garancia időtartalmát, módját minden esetben feltüntetjük a termék jellemzői közt webshopunkban, illetve a mellékelt jótállási jegyen. Termék meghibásodása esetén a termékhez/készülékhez mellékelt garancia levélen megjelölt címen és telefonszámon kaphat bővebb felvilágosítást a teendőkről, továbbá elérhetőségeink valamelyikén. A termékek garanciális szervizpontjára történő eljuttatásának költsége a vásárlót terheli.


Amennyiben az átvett áru sérült, hibás a www.porzsakker.hu díjmentesen kicseréli. A hibás termék visszajuttatásának költségeit a www.porzsakker.hu -t terheli.


Amennyiben www.porzsakker.hu nem a megrendelt árut küldi el a Vásárlónak/Ügyfélnek, azt a Szolgáltató telefonon, vagy írásbeli értesítését követően szintén www.porzsakker.hu költségére megküldjük vevő részére, a tévesen küldött árut pedig a futárszolgálatnak kell átadnia eredeti csomagolásban(inverz csomag=csomagvisszaküldés).


Ha Ön nem megfelelő árut rendelt vagy nem tetszik, az áru,kérjük jelezze és kicseréljük a megfelelőre, de a postaköltséget sajnos nem vállaljuk. Portósan, utánvétesen küldött csomagokat nem vesszük át, azt minden esetben visszaküldjük a feladónak!